Beleef de heerlijke CoffeeRide

Tijdens de route die je meeneemt door het buitengebied langs het Valleikanaal en door Den Treek kun je stoppen op verschillende plekken én, zoals de naam van deze Ride al doet vermoeden, op koffiebelevenis gaan. Je kunt de route van 30 km individueel rijden en duurt iets korter dan 2 uur, als je overal lekker even een bakje koffiedrinkt dan duurt het wat langer. BaristaMarcel is een gepassioneerd verbinder van mens en koffie en voor deze CoffeeRide bedacht hij de volgende koffiestops:

Nooit starten zonder koffie!
Het Lokaal
Heerlijke koffie van bekroonde branderij "Boot" uit Baarn, in het Lokaal drink je niet alleen koffie je kunt er ook zien hoe ze gebrand worden. Verser kan niet!

Eerste Koffietip:
Boeken, Bonen & Blaadjes van ‘t Singelhuys in Amersfoort. Joet verrast je met haar gezellige, laagdrempelige huiskamer en zet heerlijke koffies.

Tweede Koffietip:
Theehuis Mon-Chouette langs het Valleikanaal in Leusden. Duurzaamheids koffiebrander Peeze uit Arnhem staat hier "op de molen" met hun Ottimo Koffiebonen.

Derde Koffietip:
Bavoort Leusden. Op landgoed Den Treek gelegen sfeervolle locatie nog even aan de koffie voordat we verder het bos in rijden.

Nooit eindigen zonder koffie of bier, bij terugkomst in Amersfoort wacht Het Lokaal weer op ons...

De route is gemaakt in Komoot en alvast te bekijken via deze link.

Locatie:

Het Lokaal / De Nieuwe Stad


Tijd:

Starten tussen 09.00 – 13.30 uur.

 

Datum:

Zondag 4 oktober

Koop HIER je ticket voor de 6 unieke GPX routes!!  

 

Keistad Fietsfestival organiseert alles op basis van de geldende regels van het RIVM. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.