Drive-thru expo van ATM modelart

 

ATM Model Art bestaat 20 jaar. Het Amersfoortse kunstenaarstrio Antal Bos, Thijs Trompert en Marisja Smit viert dat met een 'doorrijdbare' jubileumexpositie, die zondag 4 oktober begint en zondag 18 oktober eindigt. Een drive-thru expo! Bezoekers krijgen, in vooraf te reserveren timeslots, de mogelijkheid om wandelend, per fiets of op de step via een uitgestippelde route door de expositie heen te bewegen en zo een indruk te krijgen van de kunstwerken die ATM in de afgelopen 20 jaar heeft voortgebracht. 

Het hoogtepunt van de jubileumexpositie vindt plaats op zaterdag 10 oktober, de exacte verjaardag van ATM Model Art. Dan is er een speciaal programma, dat zich op een podium voltrekt in een interviewachtige setting.

Het boek Atmosfeer van schrijver Thijs Tomassen en fotograaf Frans Kanters over het kunstenaarstrio wordt gepresenteerd;
Antal, Thijs en Marisja onthullen de 20 special editions/mystery boxen van het boek (kunstwerken met het boek daarin verwerkt);- De kunstenaars blikken vooruit op hun toekomst.
Dit speciale programma, dat ongeveer een uur duurt is via een livestream thuis te volgen.
Om 18 uur sluit het speciale programma en krijgen andere belangstellenden de mogelijkheid om in timeslots van 1,5 of 2 uur de jubileumexpositie te bewonderen, waar dan ook de 20 special edition- kunstwerken aan toegevoegd zijn, evenals de mogelijkheid om het boek te kopen. Er hangen ook drie grote beelden uit het boek van fotograaf Frans Kanters.
Tot en met zondag 18 oktober kunnen mensen die ervaring ondergaan.

 

Locatie:

Ingang: Kleine Koppel 30/31
Uitgang: Oliemolenhof - De Nieuwe Stad op het festival terrein van Keistad Fietsfestival!


Tijd:

Vanaf 10.00 uur


Datum:

Zondag 4 oktober

Prijs activiteit:

Gratis

Inschrijven:
Binnenkort meer info over de aanmelding van de Timeslots!! 

Keistad Fietsfestival organiseert alles op basis van de geldende regels van het RIVM. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.