In 2021 ga ik het dóén: die ene berg beklimmen!

 

Wilde je altijd al die een berg in het buitenland gaan beklimmen? De Alpe d’Huez, Mont Ventoux, Passo di Stelvio, Col du Galibier, Tourmalet of …? Gewoon voor jezelf, samen met een fietsmaatje, voor een goed doel of een combinatie hiervan?

 

Richard van Ameijden gaat in een korte lezing in op de vraag hoe je dat in 2021 kunt gaan doen. Vanaf begin oktober 2020 heb je genoeg tijd om zo’n 9 maanden later gezond, met plezier en succes jouw (droom)wens te laten slagen. Hij deed dat al eerder met ongeoefende fiets(st)ers. Met voorbeelden, beeldmateriaal en praktische tips geeft hij aan, hoe je jezelf stap voor stap in 9 maanden kunt voorbereiden. Binnen en/of buiten, op de fiets.

 

Richard fietst vanaf 1983 in berggebieden van Europa, schrijft freelance hierover enkele decennia in magazine Fiets en publiceerde diverse boeken over fietsen in berggebieden. Hij organiseerde jarenlang trainingsprogramma’s en -weken in binnen- en buitenland. Hij geeft lezingen en/of klimclinics op maat voor fiets- en wielerverenigingen, businessclubs, fietswinkels, beurzen en goede doelen. Zijn boeken zijn op het Keistadfestival met een leuke  korting te koop. Zie www.richardvanameijden.nl 

 

Locatie:

Fluor / De Nieuwe Stad


Tijd:

Van 16.15 uur tot 17.15 uur.


Datum:

Zondag 4 oktober

Prijs activiteit:

Vrijwillige bijdrage. Richard heeft ook een mooie actieprijs voor zijn boeken! 

Inschrijven:
Inschrijven@keistadfietsfestival.nl
(graag erbij vermelden met hoeveel personen, aantal volwassenen en kinderen en met welke fiets u deelneemt.

Keistad Fietsfestival organiseert alles op basis van de geldende regels van het RIVM. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.