Social X-Mas Ride voor 3FM Serious Request 2022

Yes! 3FM Serious Request slaat zijn tenten van 18 t/m 24 december opnieuw in Amersfoort op!

Dit keer wordt geld ingezameld voor Het Vergeten Kind. Keistad Fietsfestival is uiteraard begaan met het lot van kinderen in ons land en heeft twee fantastische fietstochten uitgezet. Spring op 18 december op je ros, fiets langs de Nieuwe Stad en sponsor Serious Request door een van de routes aan te schaffen.

Ben je gek op fietsen en wil je een steentje bijdragen aan 3FM Serious Request?
Doe dan mee aan de Social X-Mas Ride die Keistad Fietsfestival op 18 december organiseert. De Keistad routemeesters hebben een relaxed familierondje en twee uitdagende gravel routes in en om Amersfoort voor je uitgestippeld.

De family ride kost slechts € 10 en neemt je mee langs de mooiste plekjes van Amersfoort. Na afloop word je getrakteerd op iets lekkers. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; zij kunnen lekker marshmallows boven een vuurtje roosteren. De gravel ride kost € 25 en voeren je via de mooiste gravelpaden door het buitengebied van Amersfoort. Een verzorgingspost met eten en drinken voorkomt dat je onderweg met een lege tank geparkeerd staat. Na het passeren van de finishstreep is het nagenieten met een warme hap en een welverdiend Koerspret biertje. De opbrengst van de ride komt uiteraard ten goede aan Serious Request.

Start en finish van de rondritten is in de Nieuwe Stad, aan de zijkant van Het Lokaal. Hier is ook de hele dag een merchandise stand van Keistad Fietsfestival aanwezig - waar je nog last minute kerstcadeaus kan scoren - én een barista die kan toveren met koffiebonen. Ben je uitgefietst en -gekeken? Parkeer je karretje in onze bewaakte fietsenstalling en neem een kijkje bij de 3FM dj’s. Vanuit het Glazen Huis op de Oliemolenhof draaien (Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen, welke DJ's in 2022?)  24/7 verzoekplaten voor geld. Uiteraard niet voor eigen gewin, maar voor het Het Vergeten Kind dat het ingezamelde geld inzet om kinderen te helpen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. 

Social X-Mas Ride voor 3FM Serious Request:

  •   Afstanden: Nog onbekend (Routes 2021 waren - 30 km Familierit en 55 km en 85 km Gravelroute)
  •   Ticketprijs: € 10 Familierit en € 25 voor gravelroutes
  •   Starttijd: tussen 9 en 11 uur
  •   Finish: de Keistad stand staat er tot 16 uur  
  •   Start- en finishlocatie: De Nieuwe Stad (Oude Fabrieksstraat)
  •   Koop je ticket online, zie ticket mogelijkheden onderaan deze pagina.

De gpx-routes kan je vanaf donderdag 15 december in je mailbox verwachten (kijk ook even in je spambox!).

 

Ticketsale start in november. 


In de Keistad Fietsfestival stand zijn allerlei originele Amersfoortse (fiets)producten te koop. Van stoere Keistad wielershirts, kleurrijke T-shirts tot buffs. Bekijk hier de webshop en bestel alvast jouw cadeau voor de feestdagen. keistadfietsfestival.nl/webshop

Keistad Fietsfestival organiseert alles op basis van de geldende regels van het RIVM. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.