Nieuws

Update 12-04-2019: SAVE THE DATE(s)  22 september en 3 t/m 6 oktober 2019

We zijn weer volop gestart met de voorbereiding van de tweede editie van het Keistad Fietsfestival! Een deel van het programma zetten we binnenkort online!
Het beloofd weer een gevarieerd programma te worden. 
Wil jij dit jaar een vrijwillige bijdrage leveren of sponsoren?! Ofwel een activiteit hosten? Mail naar keistadfietsfestival@gmail.com 

Update 1-11-2018: Terugblik op het eerste Keistad Fietsfestival in 2018

Nu het festival voorbij is, kijken we terug op een energiek, positief en succesvol festival dat zeker de potentie heeft voor meerdere edities in de toekomst. Dit laten de eerste evaluaties op dit moment zien. Momenteel zijn we druk bezig met de afronding van het geheel en gaan we ons beraden of we het festival in 2019 kunnen voortzetten. 
Voor ieder die heeft genoten van de eerste editie of het door omstandigheden gemist heeft, check alle video's en een selectie van de foto's bij de pagina #keistadfietsfestival. Dit geeft een heel mooi beeld van alles dat er in oktober heeft plaatsgevonden. 
Wil jij volgend jaar een vrijwillige bijdrage leveren of sponsoren?! Mail naar keistadfietsfestival@gmail.com 

Download het programmablad

Download de flyer

AD Amersfoort 17 september


Promofilm Keistad Fietsfestival online!
Enthousiast amateur fotograaf en filmmaker Bert Verlinden heeft voor ons festival een korte promovideo gemaakt om de stad vast in de stemming te brengen voor het festival van 11 t/m 14 oktober 2018! 
Tot die tijd kun je bij www.fietsfiesta.nl eveneens zien wat de sfeer in Amersfoort ongeveer zal zijn. Ons festival is geïnspireerd op het festival in Breda!
Klik hier voor sfeerbeelden van de aftermovie van de Fietsfiesta 2017.

 

 

Te bestellen! Amersfoorts Keistad Fietsfestival wielershirt.

Vanaf nu is er een pre-order beschikbaar. Kijk bij de pagina Merchandise voor meer info.