Filmprogramma Drive-In Fiets bioscoop


Lokaal Fiets Filmfestival 2020

OPROEP FIETS FILMFESTIVAL

Op zaterdagavond 3 oktober zal het Keistad Fietsfestival voor de tweede keer een fiets filmfestival organiseren en hiervoor we op zoek zijn naar jouw creatieve bijdrage. Heb je een mooie fietsfilm gemaakt of lijkt het je leuk om een film te maken waarbij de fiets als onderwerp aan bod komt? Stuur deze dan op naar: media@keistadfietsfestival.nl  

 

Op basis van het aanbod zal de filmavond samengesteld worden met diversiteit en verscheidenheid als uitgangspunten, waardoor er voor een ieder een mooie en dynamische filmavond zal ontstaan.

 


DRIVE-IN FIETSBIOSCOOP!!! 

Een avondvullend filmprogramma met het thema 'De Fiets', waarbij elke filmmaker een bijdrage kan leveren, van amateurfilmer tot professioneel regisseur. Het programma is laagdrempelig, verrassend en vermakelijk voor een fiets- en film minnend publiek.
Deze filmavond zal uit twee delen bestaan.

 

Deel 1: Het Lokaal Fiets Filmfestival
Deel 2: De vertoning van een prachtige hoofdfilm (welke momenteel wordt uitgezocht door het team)

 

Locatie: De Prodentfabriek, de grote fabriekshal

Tijd: start rond 19.00 (definitieve tijd en programma volgt nog)

Datum: zaterdag 3 oktober 

Er zullen binnenkort tickets verkocht gaan worden voor deze exclusieve avond bij de Prodentfabiek!! Wij garanderen een afstand van 1,5 meter op andere gasten, anders dan jouw eigen huishouden. Zoals je kan zien op bijgaande foto! 

De definitieve data en tijdstippen van de activiteiten zijn nog onder voorbehoud. We organiseren alles op basis van de dan geldende regels van het RIVM.
Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.