Lokaal Fiets Filmfestival 2020

OPROEP FIETS FILMFESTIVAL!

Op zaterdagavond 3 oktober zal het Keistad Fietsfestival voor de tweede keer een fiets filmfestival organiseren en hiervoor we op zoek zijn naar jouw creatieve bijdrage. Heb je een mooie fietsfilm gemaakt of lijkt het je leuk om een film te maken waarbij de fiets als onderwerp aan bod komt? Stuur deze dan op naar: media@keistadfietsfestival.nl  

 

Op basis van het aanbod zal de filmavond samengesteld worden met diversiteit en verscheidenheid als uitgangspunten, waardoor er voor een ieder een mooie en dynamische filmavond zal ontstaan.

 

AMERSFOORTS LOKAAL FIETS FILMFESTIVAL

Een avondvullend filmprogramma met het thema 'De Fiets', waarbij elke filmmaker een bijdrage kan leveren, van amateurfilmer tot professioneel regisseur. Het programma is laagdrempelig, verrassend en vermakelijk voor een fiets- en film minnend publiek.

 

Locatie: Het Lokaal, zaal Geisha of Epi

Tijd: 19.30 -20.30 uur

Datum: zaterdag 3 oktober

 

Prijs activiteit: Genoten van deze avond? Lever dan een vrijwillige bijdrage. Of beter nog! De vrijwillige bijdrage kan in de vorm van het insturen van een film naar contactpersoon Bart Hoeve, bereikbaar via ons mailadres media@keistadfietsfestival.nl  

 

 

Wil je komen kijken naar ons filmfestival? Stuur dan een mail naar inschrijven@keistadfietsfestival onder vermelding van je naam en aantal deelnemers. 

De definitieve data en tijdstippen van de activiteiten zijn nog onder voorbehoud. We organiseren alles op basis van de dan geldende regels van het RIVM.
Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.