Kick-Off Keistad Fietsfestival - het startschot! 
Het eerste Keistad Fietsfestival dat van 11 tot en met 14 oktober in Amersfoort gehouden wordt, opent op donderdag 11 oktober met het International Cycling Film Festival (ICFF) in Filmtheater De Lieve Vrouw. 

 

Voorafgaand aan de films om 18.00 uur hebben we de Kick-off waarbij een prominente Amersfoorter ons festival officieel opent en o.a. De Amersfoort Fiets gelanceerd zal worden! 

 

Drie Bekende Amersfoorters zullen de eerste exemplaren van de fiets in ontvangst nemen.  En om het feestje helemaal af te maken, komt Amersfoortse rapper Della Dix langs om zijn nieuwe videoclip te laten zien voor zijn nieuwe nummer 'Rijden'! Dat wil je niet missen!

 

Kom naar onze opening en pak daarna direct de films van het International Cycling Film Festival mee! Tot ziens bij de Kick-Off! 

 

International Cycling Film Festival Amersfoort 

De tweede Amersfoortse editie van dit filmfestival en tevens de laatste avond van de Europese tour! Met uiteenlopende films waarin de fiets centraal staat. Niets is heerlijker dan na een actieve dag buiten op de fiets, met een lekker glaasje ontspannen wat films kijken. Dit festival is voor de cultureel minded fietser. Het kan gaan over de maatschappelijke betekenis die de fiets kan hebben, het kan een film zijn over een sportieve uitdaging. Stuk voor stuk moeten de films je inspireren om de fiets te pakken! Volg het film festival op Facebookpagina ICFF Amersfoort .

 

Voor informatie over het gehele filmprogramma en de ticketverkoop door en Filmtheater De Lieve Vrouw, klik HIER.

Start eerste filmavond is om 19.00 uur bij Filmtheater De Lieve Vrouw.

BuitenGewoonFiets

De wind in je haren, lekker samen fietsen voor iedereen!

Wil je graag een stukje fietsen in Amersfoort en omgeving? 

Dat kan iedere dag van 11 t/m 14 oktober tijdens het KeistadFietsfestival. 

 

Stichting BuitenGewoonFiets fietst met mensen die niet alleen kunnen fietsen, voor jong en oud! Er wordt gefietst op meer persoonsfietsen, zoals een vierpersoonsfiets met electrisch ondersteuning, een (driewiel)tandem, rolstoelfiets en een ouder-kind tandem. 

Samen met een vrijwilliger genieten van het buiten zijn, de omgeving en het fietsen. Fiets je mee?

 

Aanmelden via: info@buitengewoonfiets.nl

Mail ons je naam en telefoonnummer, dan gaan we in overleg een fietstocht plannen.

Meer informatie: http://buitengewoonfiets.nl

Social Media

 

Instagram follow: @keistadfietsfestival
Twitter follow: @KeistadFietsF

LocatieWil jij ook meedoen aan ons Fietsfestival en bijdragen aan hét fietsfeest van Amersfoort en omgeving?!
Mail naar: keistadfietsfestival@gmail.com