Keistad Fietsfestival Goes Dorpsfeest Hoogland!

Op zondag 22 september zal Keistad Fietsfestival bijdrage leveren aan Dorpsfeest Hoogland. Het programma ziet er als volgt uit!!

 

- Het Amersfoorts Loopfietsen kampioenschap 2019! i.s.m. Just Pedal
- Familiefietstocht i.s.m. 033opdefiets

- testparcours vouw e-bike; i.s.m. City Smart Bike
- Een super gave PUMPtrack!! 
 

Meer informatie over Dorpsfeest Hoogland vindt u HIER

Amersfoorts loopfietsen kampioenschap 2019! 

Ben jij (of je zoon of dochter) ook zo gek op je loopfiets, en zie jij het wel zitten om op een echt wedstrijdparcours het onderste uit je loopfiets te halen?

Dan ben jij de aangewezen persoon om deel te nemen aan het Amersfoorts kampioenschap loop fietsen. Vanaf 10.30 uur ben je welkom om kennis te maken met de baan, en afhankelijk van het aantal deelnemers zal, na een aantal kwalificatie rondes, om 14:00 uur het kampioenschap plaats vinden!

Word jij de 1e kampioen loopfietsen van Amersfoort?

We hopen je te zien op zondag 22 september op het festival terrein van het Dorpsfeest Hoogland!
 

De regels:

- De loopfietser is 2-6 jaar

- Een helm is verplicht!

- Een lange broek en een jas of trui met lange mouwen zijn verplicht

- De loopfietser moeten gesloten schoenen dragen, dus geen slippers of Teva’s!

Het Amersfoorts kampioenschap loopfietsen wordt gesponsord door Just Pedal; your alternative bikeshop 

 

Familie fietstocht Hoogland

Wat is er lekkerder dan tijdens het dorpsfeest de eventuele extra ingenomen calorieën van je af te trappen tijdens een familiefietstocht?  033opdefiets organiseert op 22 september de individuele familiefiets traptocht Ontdek Hoogland. De tocht duurt zonder te stoppen ongeveer een uurtje. Wil je onderweg op mooie plekjes even afstappen? Dat kan natuurlijk. Wie meedoet, krijgt een gratis boekje met tips en een routebeschrijving en een versnapering voor onderweg. De informatie is tussen 11.00-16.00 uur op te halen bij de kraam van 033opdefiets. De tocht is geschikt voor gezinnen met kinderen (vanaf 6 jaar prima te fietsen, anders achterop). Deelname is op eigen risico en gratis.

 

Doe je mee? Laat het alvast weten via social media 

 #033opdefiets #keistadfietsfestival.  

 

Meer informatie over 033opdefiets vindt u HIER.           

Mini e-bike fun parcours! 
Vandaag biedt City Smart Bike vanaf 10.30 uur een leuk klein test en fun parcours aan op het festival terrein van Dorpsfeest Hoogland. Dit is voor iedereen die eens een compacte elektrische vouwfiets wil testen en wil ervaren wat het gebruiksgemak van zo'n fiets voor je kan doen. Deze fietsjes hebben een optionele gashendel en kunnen zelfs zonder te fietsen bestuurd worden, wie wil dat nou niet eens proberen op het zachte gras van Park Schothorst?

Een vouwfiets neem je gratis mee in de trein en je draagt nog bij aan een beter milieu ook. Ben jij nieuwsgierig? Kom je stuurkunsten en fiets skills testen op ons mini parcours.

Wil je meer weten over onze compacte vouw e-bike?
Neem dan eens een kijkje op onze website en klik HIER