Programma RIDE zondag 3 oktober 2021

Het RIDE team van Keistad Fietsfestival maakt voor 2021 weer een mooie verzameling tochten voor alle doelgroepen fietsers!
Voor de sportfietsers hebben we een stel extra richtlijnen, voor andere fietsers kan je het zien als aanbevelingen. Deze tochten zijn binnen de COVID-19 richtlijnen van de NTFU uitgestippeld welke je alleen, samen of in een groep met maximaal 4 personen kunt rijden.

Uitgangspunten voor deelname zijn:

  • De Keistad Fietsfestival tochten zijn recreatieve toertochten en hebben geen wedstrijdelement!
  • Iedereen bepaalt zelf hoe laat hij of zij wil vertrekken, in welk tempo je wilt fietsen en wanneer je wilt finishen.
  • Er zijn géén verzorgingsposten maar onderweg zijn er diverse mogelijkheden voor het drinken van koffie, thee etc.
  • Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Fiets met maximaal 10 personen in een groep. Per 1 juli hoef je onderling geen 1,5 meter afstand te bewaren. Let op: je moet wel 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers bewaren.
  • Fiets alleen naast elkaar waar dat kan, bijvoorbeeld op autoluwe, brede wegen. Zo niet: fiets achter elkaar. Rits op tijd.
  • Als inhalen of passeren niet mogelijk is, houd je ruim voldoende afstand tot anderen.
  • Tijdens de tochten hoef je onderling géén 1,5 meter afstand te houden. Maar, vóór vertrek en bij terugkomst op het festivalterrein moeten de deelnemers van 19 jaar en ouder wél onderling 1,5 meter afstand houden.
  • Tenslotte is het dragen van een valhelm verplicht voor alle sportfietsers. Voor recreanten zien we dit als een aanbeveling (een e-bike gaat immers net zo snel als een ‘recreatieve’ racefietser). 

Selectie GPX Routes + bonus (met goodiebag)

In het voorjaar 2021 volgt er meer informatie over de tochten.
Om deze tochten te kunnen fietsen, koop je een Fietsroute ticket.

Na aankoop van je ticket krijg je een mooie selectie GPX routes vrijdag 1 oktober 2021 toegestuurd via je opgegeven e-mail adres (let ook even op je spambox).
Zondag 3 oktober fiets je dan je favoriete route(s), start en finish is bij Het Lokaal. De andere GPX routes kan je bewaren en fietsen wanneer het jou uitkomt.

GOODIEBAG
Voor een vriendenprijs van € 10,- krijg je mooie gevarieerde GPX fietsroutes!!
En als klap op de vuurpijl krijgen de eerste 150 (!) deelnemers een supergave Keistad Fietsfestival Goodiebag die een waarde vertegenwoordigd die vele malen hoger ligt je deelnameprijs.
De goodiebag ligt voor jou klaar op zondag 3 oktober bij de Merchandise stand van het Keistad Fietsfestival op vertoning van jouw aankoopbewijs dat je per e-mail hebt ontvangen tussen 09.00 en 17.00 uur.

 

Keistad Fietsfestival organiseert alles op basis van de geldende regels van het RIVM. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.


De acht GPX ROUTES van 2020 kun je nog bestellen voor €5,-

Koop je ticket voor de zes unieke GPX routes HIER!
Mocht je de routes niet hebben ontvangen dan kan je contact opnemen met Ans van Bekkum, mobiel 06 22 93 74 79.

Support ons festival met jouw deelname en neem je fietsvrienden mee? #supportyourlocals

MICIO creative sportswear is hoofdsponsor van de GPX routes in 2020!