Team Keistad Fietsfestival 2021


Team Social Media 

 • Dale Vito - samen met Kirsten heeft hij de sociale fietsclub Keihard.CC opgericht. Dale beheert voor zijn werk diverse Social media accounts. En sinds 2020 ondersteunt hij ons ook met onze social media uitingen op Instagram, Facebook en Twitter. Volg hem op @bamisouptycoon 
 • Kirsten de Kok - super enthousiaste fietser. Menig maal staat ze model op onze social media foto's. De ritten van Keihard.CC zijn terug te vinden via hun website: http://ritten.cc/  

Het Kernteam is het team dat dit festival coördineert en ontwerpt. Zij zijn het gehele jaar bezig met de voorbereidingen van dit prachtige sociale fietsfestival.

 • Imke van de Venne -  oprichter & coördinator van Keistad Fietsfestival en eigenaar van de duurzame en creatieve onderneming WOOD you reCYCLE. Imke maakt mooie interieur meubels en circulaire cadeaus. Oude fietsonderdelen worden design objecten voor in huis.
 • Reno Jansen - een fietser in hart en nieren! Al vanaf editie 1 verbonden aan ons festival. Een enorm betrokken promotor en verbinder. Eigenaar van Ride Like the Wind.
 • Ans van Bekkum - de motor achter het grafisch werk & algehele ondersteuning. Ans houdt van fietsen en is eigenaar van MICIO creative Sportswear. Haar skills en enthousiasme zijn onmisbaar! Dit jaar hebben we zelfs extra grafische verrassingen.

Team Nieuwsbrief 

 • Ard Krikke - al enkele jaren betrokken als enthousiast fietser. Sinds 2020 schrijft en redigeert hij teksten en sinds 2021 beheert hij samen met Yvonne onze inspirerende nieuwsbrief. Dit doet hij in zijn dagelijks werk o.a. voor de NTFU. Zijn fietsavonturen kan je volgen via zijn Instagram accounts @bikebikkel en @crankjorum
 • Yvonne Mureau - een goed team met Ard, werkzaam voor Sport Utrecht. Zij wilde ook eens bijdragen aan fietsactiviteiten in haar eigen stadje! Yvonne houdt van fietsen en is een bikkel in het aanbrengen van structuur. Een heel fijne aanvulling op ons team!

Team Video 

 • Ralf Silvius - al betrokken vanaf de eerste editie om ons festival professioneel te ondersteunen en met videowerk, montages en promotie! Hij heeft zijn eigen bedrijf Ralf Silvius Creative Content, waarmee hij zijn dagelijks leven dmv film en fotografie invulling geeft. Daarnaast heeft hij samen met Caroline een kleine "stadsboerderij" met kwartels, waar ze op bijzondere manier het leven van deze beestjes op social media vastleggen (Life of Quale).
 • Caroline Schmitt - steun en toeverlaat van Ralf en zelf ook zeer creatief ondernemer en ambassadeur van ons festival. Vorig jaar had zij haar debuut bij ons festival als LIVE presentatrice. Dit jaar doen zij vooral in de voorbereidende fase heel waardevol werk voor ons.
  Nieuwsgierig wat Caroline nog meer doet? Ontdek haar aanbod en talenten op haar nieuwe website: https://carolineschmitt.nl/

Team Toertochten  

 • Reno Jansen (voorzitter) 
 • Imke van de Venne 
 • Gert Noordhoek - fietsen in zijn passie. Met zijn onderneming Fiets met me mee, zorgt hij dat iedereen met plezier en een veilig gevoel op de fiets stapt. 
 • Richard Stronks - master routebouwer voor onder andere Bikeshop Amersfoort en voor ons. Ik durf bijna te zeggen dat hij ieder fietsweggetje in een straal van 10 km buiten de stad kent.

Gastvrije team


Tijdens ons festival organiseren we voor iedere bezoeker een gastvrije ontvangst. Een team van vrijwilligers heeft zich aangemeld om jou te helpen als je een vraag hebt tijdens het festival zelf.
Vragen als: "Waar is mijn workshop?", "Waar start de fietstocht?", "Bij wie kan ik een activiteit aanmelden voor volgend jaar?". Het team van gastheren en gastvrouwen bestaat uit:

 • Tina Mulder - algemene ondersteuning van het kernteam en centrale persoon voor de vrijwilligers. Werkt als inkoper bij Meander Medisch Centrum. Daarnaast fietst zij graag op haar MTB door de bossen en op haar gravelbike bij voorkeur over off road trails.
 • Annie Tiekstra - deze bijzondere en energieke vrouw zit iedere dag op de fiets! Zij geeft fietslessen vanuit haar prachtige onderneming Samen Opfietsen. Er is niemand die zij niet kan leren fietsen. En fietsen zorgt voor autonomie, zelfredzaamheid en eigenwaarde. Dank voor jouw steun aan ons festival Annie!
 • Wouter Wagemakers - Organiseert al jaren samen met Annie Het Fietscafé Amersfoort. Daarnaast werkt Wouter voor Fietserbond Amersfoort. En denkt hij meer met verbeteringen voor de stad. 
 • Mario Penning - onze favoriete barista bij Het Lokaal en ontzettende fietsfan! Mario kan niet zonder zijn fiets. Inmiddels hebben zijn zoons het fietsvirus ook van hem overgenomen! Oh ja, en Mario houdt ook enorm van hout en timmeren. 
 • Janke van der Veen - New in Town met haar fietsenwerkplaats DaVietsie!! Zij is een ambachtelijke fietsenmaker zoals je dat niet veel meer ziet. Zij bood meteen haar hulp aan voor hand en spandiensten en wat nodig is. Op 3 oktober krijgt zij de bijnaam van "Fietsdokter"!

Activiteiten team

Bij Partners op de site zie je welke ondernemers er bijdragen aan de activiteiten van ons festival. Maar enkele mensen zetten we hieronder nog even in het zonnetje!

 • Eugen Uppelschoten - eigenaar van Bikeshop Amersfoort draagt ons festival vanaf de start een warm hart toe! Hij legt verbindingen met zijn leveranciers en zoekt altijd naar de optimale win win situatie voor iedereen! 
 • Helco Timmerman - eigenaar van fietswinkel 33tweewielers is altijd in voor de ondersteuning van de Kids activiteiten bij het loopfietsen en kids parcours. 
 • Marcel Smelt - barista, fietsliefhebber en festival ambassadeur! Marcel werkt graag met mensen en kan niet kiezen of hij nu meer van koffie of van fietsen houdt. Daarom combineert hij zijn grote liefdes in zijn onderneming Ambassador of Brands