Gratis Fietsroutes Keistad Fietsfestival


Street art route #Bikeride033 
In 2019 heeft WOOD you reCYCLE een gevarieerde streetart fietsroute uitgezet in onze prachtige stad. Een mix van kleurige graffiti kunst, stalen beelden en kleurige kunstobjecten in de stad. Klik HIER voor de download van de gpx route. 
Liever een printbare PDF van de route? Klik dan op PDF.

 

We hebben een variatie van deze graffiti route vanuit 33tweewielers, de #33instaride als bonus beschikbaar! Klik voor een download van deze extra route HIER.

Drie routes voor onze Gravel grinders!! 
Drie prachtige fietsroutes van liefhebber Gert Noordhoek over schelpenpaden en onverharde wegen.

Je treft hier de gpx bestanden van de gravelroutes van 33, 40 en 54 km. De basis is steeds de 40 km route geweest, want die bevat verhoudingsgewijs gezien de meeste boerelandweggetjes. De 33 km is een ingekorte versie daarvan en de 54 km is de verlengde versie. Wanneer je twijfelt tussen 33 en 40 km, raadt Gert zeker de 40 km aan!
De routes zijn in principe met elke fiets te doen, behalve met een fiets met smalle racefietsbandjes. Afgelopen maandag heb ik de 40 km route nog gefietst en die was, op een enkel blubberig pad na, goed te doen voor elke fiets met brede banden.

Route 33 km klik HIER.        Route 40 km klik HIER.         Route 54 km klik HIER.

Bonusroute van voormalig festival bestuurder Bert Verlinden vanuit Leusden 

Bert heeft een toegankelijke route van 33 km uitgezocht. De route start bij de kruising van de Horsterweg met het jaagpad langs het Valleikanaal en brengt je onder andere bij een heel mooie lokale landwinkel; de Kopermolen. Download de route HIER.