Gratis Fietsroutes Keistad Fietsfestival


Komoot  

Volg ons op Komoot en ontdek alle fietsroutes van voorgaande jaren. Voor de gravelaars en racers is er een groot assortiment rondjes. Maar ook voor het gezin of de e-biker. 

 

Laat je verrassen door onze prachtige omgeving in Amersfoort. 

 

Klik HIER en ontdek wat Komoot te bieden heeft. 

Clunkers Ride 

Deze route is gebruikt voor de self supported ride i.s.m. Shift Cycling Culture op 1 & 2 mei 2021. We ondersteunen graag hun krachtige motto:
" Because in the end it's all about the love for riding. Not about the bikes we own."

In deze tijd van schaarste in de fietsindustrie moeten we creatiever omgaan met alle fietsen, frames en onderdelen die wel beschikbaar zijn! 
Je vindt HIER de download met een passende GPX route van 46 km voor deze unieke kans om te genieten van de natuur en eveneens een statement te maken. It's al about the ride! 
Routebouwer Richard Stronks (foto) geniet al jaren van alle soorten fietsen, ook zijn zelfgebouwde coole Clunker Bikes. 

 

Twee routes voor racefiets en e-bike
Het startpunt van de route is vanaf Het Lokaal maar wij adviseren je te starten van een zelf gekozen startpunt.
Je fietst vanuit Amersfoort langs de Pyramide van Austerlitz via Zeist en de Bilt richting Westbroek en over Lage Vuursche via Baarn weer terug. Aan einde van de route staat Het Lokaal voor jullie klaar met heerlijke lokale versproducten en koffie-to-go.

 

Onderstaand kan je de gpx-bestanden downloaden.

Route 50 km HIER        Route 70 km HIER

Street art route #Bikeride033 
In 2019 heeft WOOD you reCYCLE een gevarieerde streetart fietsroute uitgezet in onze prachtige stad. Een mix van kleurige graffiti kunst, stalen beelden en kleurige kunstobjecten in de stad. Klik HIER voor de download van de gpx route. 
Liever een printbare PDF van de route? Klik dan op PDF.

 

We hebben een variatie van deze graffiti route vanuit 33tweewielers, de #33instaride als bonus beschikbaar! Klik voor een download van deze extra route HIER.

Drie routes voor onze Gravel grinders!! 
Drie prachtige fietsroutes van liefhebber Gert Noordhoek over schelpenpaden en onverharde wegen.

Je treft hier de gpx bestanden van de gravelroutes van 33, 40 en 54 km. De basis is steeds de 40 km route geweest, want die bevat verhoudingsgewijs gezien de meeste boerelandweggetjes. De 33 km is een ingekorte versie daarvan en de 54 km is de verlengde versie. Wanneer je twijfelt tussen 33 en 40 km, raadt Gert zeker de 40 km aan!
De routes zijn in principe met elke fiets te doen, behalve met een fiets met smalle racefietsbandjes. Afgelopen maandag heb ik de 40 km route nog gefietst en die was, op een enkel blubberig pad na, goed te doen voor elke fiets met brede banden.

Route 33 km klik HIER.        Route 40 km klik HIER.         Route 54 km klik HIER.

Bonusroute van voormalig festival bestuurder Bert Verlinden vanuit Leusden 

Bert heeft een toegankelijke route van 33 km uitgezocht. De route start bij de kruising van de Horsterweg met het jaagpad langs het Valleikanaal en brengt je onder andere bij een heel mooie lokale landwinkel; de Kopermolen. Download de route HIER.