Partners

Nutcase onze partner voor veilig fietsen

Met gepaste trots kunnen we vermelden dat we sinds 2020 een vaste partner hebben die staat voor veilig fietsen! 
Met de helmen van Nutcase kunnen we bezoekers een veilige deelname garanderen. Voor onze KIDS events hadden we de helmen klaar staat voor intensief gebruik en fietsplezier!
Nutcase helmen zijn voorzien van de allerlaatste Mips technologie, ter bescherming van je brein. De lijfspreuk # I Love my Brain past bij ons festival. Binnenkort zullen deze prachtige helmen ook te koop worden aangeboden in onze webshop!
Op 4 oktober 2020 worden de helmen verkocht tijdens het festival event. 

Informatie voor sponsors

Na een succesvolle eerste en tweede editie uit 2018 en 2019 staat van 1 t/m 4 oktober 2020 alweer de 3e editie van het Keistad Fietsfestival op het programma. Iedereen die gek is van fietsen komt drie dagen lang aan zijn of haar trekken. Met aandacht voor gezondheid, duurzaamheid, plezier en sport, zorgt het fietsfestival voor verbinding tussen alle groepen mensen in de stad Amersfoort en omgeving.

Fietsen is een mooie manier van bewegen en uit onderzoek blijkt dat een gezonde leefstijl ervoor zorgt dat werknemers minder stress ervaren, meer energie hebben en zin hebben om te werken. Daarnaast speelt stimulering van het fietsgebruik een essentiële rol bij het bereikbaar en leefbaar houden van de stad.

Hierbij is steun van sponsoren en lokale (en zelfs regionale) betrokkenheid van harte welkom! Om voor beide partijen een win-win situatie te creëren hebben we diverse aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld. U kunt kiezen uit de volgende sponsorpakketten:

- Goud

- Zilver

- Brons

- Wheel of Fame

- Activiteiten

Doet u met ons mee? Klik HIER voor het volledige sponsordocument met ons aanbod.