Partners

Informatie voor sponsors

Doet u met ons mee?

Wij zijn van mening dat we met dit fietsfestival een aanbod kunnen neerleggen dat bijdraagt aan een positieve ervaring en uitstraling van de bedrijven in en rond de stad Amersfoort. U verbindt uw bedrijf aan actuele thema’s zoals lokale betrokkenheid, duurzaamheid en mobiliteit en vitaliteit ook onder andere voor uw eigen medewerkers. Daarnaast kan uw deelname als sponsor ook veel positieve energie opleveren binnen uw bedrijf. Door bijvoorbeeld als bedrijfsteam deel te nemen aan de evenementen. Samen met de collega’s lol maken, werken aan de teamspirit (verbinding) en trots zijn op de werkgever. Er wordt nog weken nagepraat over het gezellige teamuitje. 

 

Sponsors

Wanneer u zich als sponsor of partner wilt verbinden aan het Keistad Fietsfestival waarderen wij dit zeer. Wij weten inmiddels dat soortgelijke festivals door bezoekers zeer hoog worden gewaardeerd. Dit straalt op u af als sponsor!

 

Het Keistad Fietsfestival heeft het volgende te bieden:

  • zichtbare maatschappelijke en lokale betrokkenheid
  • vergroten van de naamsbekendheid
  • het leggen van contacten en opbouwen van relaties met doelgroepen/sponsoren

Daarnaast kunt u uw medewerkers een leuke dag of avond bieden waarbij teambuilding, vitaliteit en mogelijk bewustwording van mobiliteit en vitaliteit een rol spelen.

 

Interesse in sponsoring? Mail naar: keistadfietsfestival@gmail.com