Programma RIDE zondag 3 oktober 2021

Het RIDE team van Keistad Fietsfestival maakt voor 2021 weer een mooie verzameling tochten voor alle doelgroepen fietsers!
Voor de sportfietsers hebben we een stel extra richtlijnen, voor andere fietsers kan je het zien als aanbevelingen. Deze tochten zijn binnen de COVID-19 richtlijnen van de NTFU uitgestippeld welke je alleen, samen of in een groep met maximaal 4 personen kunt rijden.

Uitgangspunten voor deelname zijn:

 • De Keistad Fietsfestival tochten zijn recreatieve toertochten en hebben geen wedstrijdelement!
 • Iedereen bepaalt zelf hoe laat hij of zij wil vertrekken, in welk tempo je wilt fietsen en wanneer je wilt finishen.
 • Er zijn géén verzorgingsposten maar onderweg zijn er diverse mogelijkheden voor het drinken van koffie, thee etc.
 • Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
 • Fiets met maximaal 10 personen in een groep. Per 1 juli hoef je onderling geen 1,5 meter afstand te bewaren. Let op: je moet wel 1,5 meter afstand tot andere weggebruikers bewaren.
 • Fiets alleen naast elkaar waar dat kan, bijvoorbeeld op autoluwe, brede wegen. Zo niet: fiets achter elkaar. Rits op tijd.
 • Als inhalen of passeren niet mogelijk is, houd je ruim voldoende afstand tot anderen.
 • Tijdens de tochten hoef je onderling géén 1,5 meter afstand te houden. Maar, vóór vertrek en bij terugkomst op het festivalterrein moeten de deelnemers van 19 jaar en ouder wél onderling 1,5 meter afstand houden.
 • Tenslotte is het dragen van een valhelm verplicht voor alle sportfietsers. Voor recreanten zien we dit als een aanbeveling (een e-bike gaat immers net zo snel als een ‘recreatieve’ racefietser). 

ZES GPX Routes (met goodiebag voor de snelle beslisser!)

Om deze tochten te kunnen fietsen, koop je een Fietsroute ticket.
Na aankoop van je ticket krijg je de zes GPX routes donderdag 1 oktober toegestuurd via je opgegeven e-mail adres (let ook even op je spambox).
Zondag 4 oktober fiets je dan je favoriete route(s), start en finish is in de Nieuwe Stad. De andere GPX routes kan je bewaren en fietsen wanneer het jou uitkomt.

GOODIEBAG
Voor een vriendenprijs van € 10,- krijg je deze zes prachtige gevarieerde GPX fietsroutes!!
En als klap op de vuurpijl krijgen de eerste 150 (!) deelnemers een supergave Keistad Fietsfestival Goodiebag t.w.v. ruim € 40,-! In deze goodiebag vind je: een fietsband van Continental, Vifit hersteldrank, Bicycling magazine, een biertje van Koerspret, 100 gr Zwartekoffie, SALT magazine en meer..
De goodiebag ligt voor jou klaar op zondag 4 oktober bij de Merchandise stand van het Keistad Fietsfestival op vertoning van jouw aankoopbewijs dat je per e-mail hebt ontvangen.


ZES GPX ROUTES

Koop je ticket voor de zes unieke GPX routes HIER!
Mocht je de routes niet hebben ontvangen dan kan je contact opnemen met Ans van Bekkum, mobiel 06 22 93 74 79.

Support ons festival met jouw deelname en neem je fietsvrienden mee? #supportyourlocals

MICIO creative sportswear is hoofdsponsor van de GPX routes in 2020!

Keistad Fietsfestival organiseert alles op basis van de geldende regels van het RIVM. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.


Begeleide fietsroutes of specials

Deze fietstochten hebben een ander karakter dan bovengenoemde routes. 
Lees meer op de individuele pagina's als u klikt op de activiteit. 

 • Tour Culinair, starttijd tussen 09.00 - 11.00 uur (Door een tekort aan deelnemers heeft de organisator moeten besluiten deze tour af te blazen. Op een ander moment wordt de tour zeker nog georganiseerd.)
 • Brompton social ride, starttijd om 11.30 uur
 • Critical Mass fietstocht, starttijd om 15.00 uur

Fietsroutes editie 2019

Street art route #Bikeride033 
In 2019 heeft WOOD you reCYCLE een gevarieerde streetart fietsroute uitgezet in onze prachtige stad. Een mix van kleurige graffiti kunst, stalen beelden en kleurige kunstobjecten in de stad. Klik HIER voor de download van de gpx route. 
Liever een printbare PDF van de route? Klik dan op PDF.

 

We hebben een graffiti route vanuit 33tweewielers, de #33instaride als bonus beschikbaar! Klik voor een download van deze extra route HIER.

Drie routes voor onze Gravel grinders!! 
Drie prachtige fietsroutes van liefhebber Gert Noordhoek over schelpenpaden en onverharde wegen.

Je treft hier de gpx bestanden van de gravelroutes van 33, 40 en 54 km. De basis is steeds de 40 km route geweest, want die bevat verhoudingsgewijs gezien de meeste boerelandweggetjes. De 33 km is een ingekorte versie daarvan en de 54 km is de verlengde versie. Wanneer je twijfelt tussen 33 en 40 km, raadt Gert zeker de 40 km aan!
De routes zijn in principe met elke fiets te doen, behalve met een fiets met smalle racefietsbandjes. Afgelopen maandag heb ik de 40 km route nog gefietst en die was, op een enkel blubberig pad na, goed te doen voor elke fiets met brede banden.

Route 33 km klik HIER.        Route 40 km klik HIER.         Route 54 km klik HIER.

Bonusroute van Festival bestuurder Bert Verlinden vanuit Leusden 

Bert heeft een toegankelijke route van 33 km uitgezocht. De route start bij de kruising van de Horsterweg met het jaagpad langs het Valleikanaal en brengt je onder andere bij een heel mooie lokale landwinkel; de Kopermolen. Download de route HIER.