Meld je aan voor de Brompton Social Ride via inschrijven@keistadfietsfestival.nl onder vermelding van Social Ride 2021 en het aantal deelnemers. 
Prijzen zijn er zeker weer te winnen! De exacte prijzen volgen in het voorjaar 2021. Hieronder de prijzen van 2020, gesponsord door herenmodezaak Brandstof.  Brandstof is ook als sponsor voor 2021 van de partij!!
Fiets je op 3 oktober 2021 met ons mee?!

Locatie:
Restaurant en streekmarkt Het Lokaal, Oliemolenhof 90, Amersfoort
Tussenstop bij Brandstof, Leusderweg 15, Amersfoort


Tijd:

Starttijd 11.30 uur


Datum:

Zondag 3 oktober 2021

Keistad Fietsfestival organiseert alles op basis van de geldende regels van het RIVM. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.


Win jij een van deze mooie prijzen?!


Prijs herenDe heer die de titel "Best dressed Gentlemen" verdient bij onze Social Ride mag een bovenkledingstuk uitkiezen in overleg met kledingwinkel Brandstof van het merk Knowlegde Cotton Apparel. Duurzame kleding die past bij dit event. 

SponsorOntmoet Jurrien Jansen, eigenaar van herenmodezaak BRANDSTOF - Voor brands that are tof. Met andere woorden; hij verkoopt duurzame, sociale, eerlijke kledingmerken in zijn winkel. Ga eens op bezoek bij Leusderweg 151, Amersfoort! 

Prijs damesDe dame die de titel "Best dressed Lady" verdient bij onze Social Ride mag een bovenkledingstuk uitkiezen in overleg met kledingwinkel Brandstof van het merk Brava fabriks. Fair trade kleding en milieuvriendelijk geproduceerd.